Contact

Adres:
vd Boomstraat 33
5521 VR Eersel

Contact:
Tel: 06 123 153 99
email: idealtruebeauty@gmail.com

KVK: 80189431

Openingstijden:
Ma:  18:00  -  22:00
Di:    18:00 -  22:00
Za:    09:00 - 22:00

Buiten deze openingstijden?
Neem even contact met mij op

Schoonheidssalon Eersel

Schoonheid is lekker in je vel zitten, van binnen en van buiten. Jezelf lekker verwennen met een massage, een gezichtsbehandeling en een manicure of pedicure is dan zo gek nog niet. Integendeel; het kan hoognodig zijn. In mijn schoonheidssalon in Eersel ben je dan aan het juiste adres. Even lekker ontspannen en het maar laten gebeuren, is wat je in dit geval moet doen. 

Wat biedt mijn schoonheidssalon in Eersel?

Mijn schoonheidssalon in Eersel, Ideal True Beauty, is het ideale recept voor heerlijk ontspannen. Zo bied ik massages aan, mani- en pedicures en gezichtsbehandelingen. Ook voor ontharen, je wenkbrauwen laten doen en een gellak behandeling kun je bij mij terecht. Mijn specialisme is gezichtsbehandeling, en hier geef ik je graag wat meer informatie over. De gezichtsbehandeling is voor elk type huid. De moeilijke huid, makkelijke huid, vette huid en ga zo maar door. Ik geef je bij Ideal True Beauty ook graag advies over je huid, en wat je misschien beter kunt doen voor een gewenst resultaat. Zo bied ik ook peeling aan. 

Maak een afspraak

Een peeling bij mijn schoonheidssalon in Eersel

Een peeling is een techniek die ontwikkeld is om rimpels, acne, pigmentvlekken en grove poriën tegen te gaan. Ook zonschade kan worden behandeld. De peeling werkt door de bovenste lagen van de huid te ‘verwijderen’. Hierdoor worden de diepere huidlagen gestimuleerd en worden de oneffenheden geëgaliseerd. Tijdens het genezingsproces wordt een andere huidstructuur gevormd dan voorheen. De huid wordt gladder en egaler. Voor de behandeling wordt de huid gereinigd. Als de huid gereinigd is, wordt de peeling toegepast. Er zijn peelings in verschillende sterktes en met verschillende ingrediënten, van fruit- en melkzuren tot glycol- en salicylzuur. De peeling wordt vaak gedaan in combinatie met een dieptereiniging, waarbij alle poriën worden ontdaan van onzuiverheden. Denk hierbij aan puistjes en mee-eters. 

Nadat de peeling in de huid is getrokken, wordt de peeling door de huidtherapeut verwijderd en wordt er hydraterende crème op de huid aangebracht. De huid kan nog rood zijn op de plaatsen waar druk is uitgeoefend, dit trekt direct of na een paar uren weg. Na de behandeling in mijn schoonheidssalon in Eersel ga je weer weg met een gezonde en gladde huid.

De aanpak bij Ideal True Beauty

Bij Ideal True Beauty vind ik het enorm belangrijk dat je je op je gemak voelt. Dit realiseer ik door een rustige en ontspannen uitstraling te creëren, waarbij centraal staat dat jij je verwenmomentje kunt hebben. Aandacht en tijd voor de klant is het allerbelangrijkste. 

Maak een afspraak

 

schoonheidssalon Eersel

 

 

©2021 Ideal True Beauty (All Rights Reserved).
Free Joomla! templates by Engine Templates